Nye nettsider

Kirken i Fredrikstad har fått nye nettsider. Gå til de nye nettsidene ved å trykke på navnene under

Fredrikstad kirkelige fellesråd
Borge
Domkirken
Glemmen og Gamle Glemmen
Kråkerøy
Onsøy og Gressvik
Rolvsøy
Torsnes
Østre Fredrikstad

Spirituell lunsj i Domkirken

Stillhetssamling med nattverd torsdag formiddag kl. 12:00 - en gang i måneden. Det serveres kaffe og te før samlingen, fra kl. 1130.

Klimakriser, terrorisme, en verden der lidelse antar stadig mer ekstreme former, også i form av barbarisk kommunikasjon. I denne tiden vil mange mennesker søke dypere kilder og større ro. Håpet og motkreftene vil vokse.

Sammen med staben i Domkirken møtes vi torsdag formiddag kl. 12. Denne torsdagen feirer vi også nattverd. Datoene våren 2017 er 19. januar, 16. februar 30. mars, 27. april og 18. mai.

Stedet er stadig Domkirkens kapellrom. Kirken er åpen fra kl. 11.00. Tekstene vi leser fram til sommeren hanlder om Frans av Assisi og den speidende, spørrende kjærligheten.

Av hjerte velkommen!

Vennlig