Leie av Domkirkekjelleren

Bryllup, bursdag, konfirmasjon, dåp eller en annen anledning -
har du lyst til å leie Domkirkekjelleren; ring kirketorget tlf 69 95 98 00 alle dager mellom kl 8 og kl 15. eller send en mail til domkirken-menig@kirken.no

Store sal

Kirkekjelleren framstår som meget vakker med sine flotte granittvegger og søyler, samt røde teglsteinsfliser på gulvet. Her kan du arrangere kurs, holde selskaper til dåp, konfirmasjon, bryllup eller bursdager. Domkirkekjelleren egner seg også fint som sted for minnestund.

Lokalene innholder stor sal på ca. 240 m2, møterom ca. 40 m2 med foldevegg mot stor sal, ungdomsrom ca. 80m2, og stor foyer med tilhørende garderobe og toaletter.

Det kan dekkes til ca. 150 med kaffeservise, og det finnes middagsservise og stetteglass til 50 stk.

Kjøkkenet er moderne med god kjøleplass og rask, lettbetjent oppvaskmaskin.

Ventilasjon, høytaleranlegg og lysforhold er førsteklasses .

Adkomst til kjellerlokalene:
Via kirkens hovedinngang, eller utvendig fra kirkens side. Det er heis mellom 1. etg. og kjeller.

Utleiepriser pr mai 2014:
Hele Kirkekjelleren:    kr. 2800,
Stor sal:                      kr. 2000,-
Møterom:                    kr.   800,-
Ungdomsrom:             kr.   800,-

Bruk av kjøkkenet er inkludert.

Ved borddekking dagen før kommer 500,- kr. i tillegg

Ved flere gangers leie eller fast leie kan pris reduseres etter nærmere avtale med Domkirken.

Ungdomsrom