Informasjon Krøllekveld

 Dette er Krølle. Han er maskoten vår. På babysang har vi sunget en sang om ham. "Hvor er du Krølle, mitt lille lam? Hvis du kan høre meg, kom nå fram. Gjeterens hjerte sørger så. Lammet han elsker er borte nå." Krølle er litt nysgjerrig på fortellingene som står i Bibelen, og han skal hjelpe oss å utforske disse på Krøllekveldene våre. 
 

Hva er Krøllekveld?

Krøllekveld er et  tilbud for 1-3 åringene med foreldre i menighetene. Det er beregnet på de barna som har blitt for store for babysang, men som er for små til å bli med i Kid Sing. På Krøllekveld spiser vi litt sammen, synger noen kjente og noen nye sanger, hører/ ser/ leker en bibelfortelling, sier regler, tegner og spiller instrumenter. Vi avslutter Krøllekvelden med å legge kosedyrene våre, dempe lyset og synge litt for dem. Helt til slutt tenner vi lys og synger en velsignelse.

Opplegget er for barn og voksne sammen. Målet er at barn og voksne skal få en hyggelig opplevelse sammen og at repetoaret fra Krøllekveld også kan brukes hjemme. Sanger, leker, formidling og tegning er bygget opp rundt dagens bibelhistorie. Det legges opp til en koselig, morsom og uhøytidelig samling. Fordi vi starter samlingen 16.30, legger vi opp til enkel matservering en halvtime før vi starter, kl.16. Det blir pølser den første halvtimen, for de som ønsker litt i magen før vi setter i gang. Så har vi en hel time til fortelling, lek og sang.

Når og hvor er Krøllekveld?
Alle som føler at tilbudet er passe for dem, uansett alder, er hjertelig velkomne. Dvs. ta gjerne med små- og storesøsken som også har glede av samlingene. (Husk å nevne evt. ekstra barn i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.)
Datoer for våren 2017: 20. januar, 24. mars og 21. april.

Fordi det er matservering  har vi påmelding til Krøllekveld. Vi setter pris på at påmeldinger skjer senest onsdagen før fredagssamlingen. Det gir oss tid til å handle inn og forberede for det antallet som er påmeldt. KRØLLEKVELD ER GRATIS. Ønsker du å gi et bidrag til menighetens arbeid for barn og unge, setter vi stor pris på det.

 

Påmelding til vårens Krøllekvelder
Navn og fødselsdato gjelder barnet. Vi ber om mobil og e-post for å kunne kommunisere med påmeldte digitalt.
Vær obs på at det ikke må være noe mellomrom etter e-postadressen - da vil den ikke gå gjennom.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Hva heter de(n) voksne som skal følge barnet? Her kan du også informere om evt. matallergier, om du skal ha med søsken utenom målgruppen eller annet du syns vi bør vite om.
Vi blir med på

 

Nyheter om Krøllekveld
Får du beskjed om ugyldig e-post i påmeldingsskjema?
 11.08.2016    Av: Kari Jenseg
Dropp mellomromet etter e-posten, så løser det seg.
Les mer..
Ny app for små barn!
 02.03.2015    Av: Kari Jenseg
Ny app for små barn!
Koselig og engasjerende app for 2-5-åringer. Anbefales!
Les mer..
Kontakt oss

Kråkerøy menighet

 

 

Kråkerøyvn. 148 - 1675 KRÅKERØY
Åpningstider:
Tirsdag, torsdag og fredag  kl 09:00 - 12:00
Onsdag kl 09:00 - 14:00


Telefon, sentralbord: 69 95 98 00  -  Send E-post

 

Aktiviteter for barn i Kråkerøy Menighet