Tween Time nyheter

Får du beskjed om ugyldig e-post i påmeldingsskjema?

Dropp mellomromet etter e-posten, så løser det seg.
Tween Time info

Hva skal du på fredag 21.4.? - På Tween Time   Tween Time et tilbud for 6. og 7.klasse. På siste samling i år er 5.klassinger invitert til å vært med. Hva skjer'a? I løpet av kvelden blir det lek og spill, deilig mat, sang, aktiviteter, kiosksalg i sukkerbua, samtale, undring og bønn. Vi avslutter med skumringsstund i kirka. klubbkveld. oppstart kl 18:00 og slutt kl 20:30. PÅMELDINGSFRIST: 19.april! Viktig! Ikke skriv mellomrom etter e-postadressen (skjer ved automatisk utfylling på mobil). Et mellomrom leses som et "ugyldig tegn" og registreringen går ikke gjennom.

• Velkommen!!!

• Foreldreinfo

Foreldregrupper: Vi prøver å samle en fast gjeng foreldre (ca.15 stk)  til hvert skoleår. Disse foreldrene trenger ikke være med hver gang, men de er med noen ganger og er med på å sørge for at det alltid er nok foreldre til klubbkveldene. I påmeldingsskjemaet kan man huke av for hvilken gruppe man ønsker å være del av:

• Mat- og kjøkkengruppa sørger for å handle inn, forberede mat, servere og rydde opp.
    • Programgruppa er med på å gjennomføre noe av innholdet på klubbkveldene, f.eks. leker, quiz, oppgaver, uteaktivteter, temasamtale, osv.
    • Hobbygruppa hjelper med forberedelse og praktisk gjennomføring de gangene vi har en hobbyaktivitet.
    • Musikkgruppa er for de som spiller gitar, piano eller annet instrument som egner seg til akkompagnement i skumringsstunden. (20-20.30)

Vi håper dere ser verdien i å gi én eller to fredagskvelder i semesteret til dette arbeidet. Vi opplever at tweensen stortrives, og vi ønsker derfor å kunne holde dette tilbudet gående.

Påmelding til smaksprøve Tween Time
    HUSK! ALLE MÅ REGISTRERE SEG PÅ NYTT VED STARTEN AV ET NYTT SKOLEÅR.
    Fyll ut informasjon om tweensen her. På neste side ber vi om kontaktinformasjon til foresatte. Du velger selv om du ønsker å registrere en eller to foresatte. Se etter valg nederst på siden ved registrering av foresatt 1.
    Du er ikke registrert før du har trykket SEND på siste side.
    Fornavn:
    Mellomnavn:

Etternavn:
    f.dato: (dd.mm.åååå)
    Har du behov for tilrettelegging (matallergier, lærevansker, andre ting vi bør ta hensyn til) kan du skrive det her:
    HVILKEN KLASSE GÅR DU I SKOLEÅRET 2016/17?
    HAR DU VÆRT MED PÅ TWEEN TIME FØR?

Kråkerøy menighet

Kråkerøyvn. 148 - 1675 KRÅKERØY