Info om konfirmasjon

VELKOMMEN TIL KONFIRMANTSIDEN i Kråkerøy menighet! Overskriften for konfirmasjonstiden er "LOVED!" Vi er elsket av Gud!  Konfirmasjonsgudstjenestene i 2018 finner sted både lørdag 1. september og søndag 2. september i Kråkerøy kirke.

HEI alle 14-åringer (03-kullet) og foreldre:

Det har aldri vært mer spennende å konfirmere seg i kirken. I konfirmanttiden utforsker vi livets viktige spørsmål, får nye opplevelser, blir bedre kjent med oss selv og Gud, og ikke minst er mye sammen med venner og andre. Her er en step-by-step oversikt over hva dere skal gjøre nå i forhold til påmelding til konfirmasjon:

1. LES GJENNOM KONFIRMASJONS-BROSJYREN. Alle 14-åringer (03-kullet) i hele landet har fått i posten heftet KONFIRMANT 2018. Heftet gir en oversikt på konfirmasjonstiden i Den norske Kirke. På linken finner du viktig informasjon om hva Kråkerøy menighet kan tilby deg som konfirmant.
Her får dere en liten smakebit av konfirmasjonsopplegget vårt. Se linken: KONFIRMASJONS-BROSJYREN 2018

2. BLI MED PÅ VELG - en samling for alle som vurderer konfirmasjon hos oss. VELG finner sted søndag 28.mai fra kl. 11:00-15:00 på menighetssenteret. På VELG skal vi: bli kjent med ungdomsledere, spise pizza, høre mer om konfirmasjon på Kråkerøy og selvsagt ha det gøy sammen! Velg er HELT GRATIS! Se linken til invitasjonen til VELG og videre inforasjon om påmelding: VELG INVITASJON 2018

3. MELD DEG INN SOM KONFIRMANT. Påmeldingsskjema er tilgengelig på menighetens nettsider fra 1.juni.

VIKTIGE DATOER FOR 2018 KONFIRMANTER:

PRESENTSJONSGUDSTJENESTE - søndag 4.februar kl. 11:00

TEMALØRDAG – lørdag 10.februar (uke 6)

UNDERVISNING – uke 7,9,11,15 og 17

FASTEAKSJON - tirsdag 20.mars kl. 17:00 - 20:30 (uke 12)

SOMMERLEIR – juni/juli 2018

2017 KONFIRMASJONSGUDSTJENESTER - lørdag 1.september og søndag 2.september

2018 SOMMERLEIR FOR KONFIRMANTER:

Høydepunktet for Kråkerøy konfirmanter er uten tvil SOMMERLEIR, et 5-dagers opphold på Tjellholmen leirsted, der en stor del av undervisningen finner sted. Sommerleiren er selve kjernen i konfirmantopplegget vårt, men det er mulig å være konfirmant i Kråkerøy menighet uten å delta på leiren. Det å tilby en sommerleir som en del av konfirmasjonsundervisning er en utrolig flott måte for oss å undervise på. Dette er konfirmanter enig i følge tilbakemeldingene vi får år etter år.

NOEN KOMMENTARER FRA TIDLIGERE KONFIRMANTER:

"Veldig morsomt, og jeg likte det (sommerleir) veldig godt. Undervisningen var utrolig bra."

"Jeg synes at leiren kanskje kunne vært litt lengre......"

"Jeg synes undervisning var bra og ikke alt for kjedelig"

"Vi våknet litt for tidlig på morgenen."

"Synes det var en fantastisk opplevelse og minner som jeg vil ta med meg. Hadde gjerne gjort dett igjen."

"Har vært super koselig :-) litt trist å reise hjem!"

"Leiren er nok sommerens høydepunkt."

"Lærte mer om meg selv og min tro."

Finnes det noe som mangler, en feil eller har du spørsmål? Ikke få panikk! Ta gjerne kontakt med kateketen Chris på epost: chpe@fredrikstad.kirken.no .