UNGDOMSTUR TIL TAIZE

Ungdomstur til Taize i Frankrike i høstferien. En fantastisk opplevelse som nå tilbys våre ungdommer :-)

VELKOMMEN TIL EN TUR SOM VIL GJØR NOE MED DEG!!!! VELKOMMEN TIL TAIZE!!

Velkommen til en opplevelse!
Velkommen til litt tid for deg selv!
Velkommen til noe utenom det vanlige!
Velkommen til en ekte roadtrip!

Gud, vennskap, tro, undring og fellesskap er noen stikkord som kjennetegner det som Taize er for mange! Velkommen til Taize! Taize i Frankrike har blitt et møtested og kraftsentrum for ungdom fra hele verden. Nå kan også noen av våre ungdommer får muligheten til en opplevelse for livet. Life is messy, men Gud finnes! Midt opp i alt er Gud tilstede. Vi er alle unike og ulike. Derfor er også vårt forhold til Gud unikt. Ta litt tid til å oppdage det du tror på. Ta deg litt tid til TAIZE!

Her kan du klikke deg inn på invitasjonen til turen alle som er ferdig konfirmert:

LINK TIL TAIZETUREN:
INFORMASJON OM TAIZETUREN

PÅMELDINGSFRIST ER 15. JUNI!!!!