NY SESONG FOR TWEENTIME!

Hva skal du på fredag? - På Tween Time  Skoleåret 2016/2017 er Tween Time et tilbud for 6. og 7.klasse. Tidligere år har også 5.klassinger vært med. Klubben har blitt svært popluær - forrige skoleår var det 75 deltagere i klubben. For å ha god nok plass og nok personressurser, tilbys klubben kun til to årskull nå. 5.klassingene får i stedet tilbud om Tiern i august OG de blir invitert til å delta på sommerklubbkvelden på Tween Time før skoleslutt i 5.klasse.  Klubben drives som et samarbeid mellom de ansatte i kirka og foreldre.  Alle som går i 6.-7.klasse er hjertelig velkomne til å være med! Vi møtes ca.én gang i måneden fra 18.00-20.30.

Hva skjer'a? I løpet av kvelden blir det lek og spill, deilig mat, sang, aktiviteter, kiosksalg i sukkerbua, samtale, undring og bønn. Vi avslutter med skumringsstund i kirka. Hvert semester har vi tre-fire klubbkvelder. Melder du deg inn i Tween Time-klubben, får du påminnelser på SMS i forkant av hver klubbkveld for det inneværende skoleåret.  Du er velkommen til å være med så ofte eller sjelden du vil - en gang eller åtte ganger!

Om påmelding:

• Alle som vil være med på Tween Time 2016/2017 må melde seg på - enten man har vært med tidligere år eller ikke. Det er kun påmeldte tweens skoleåret 2016/2017 som vil motta påminnelse i forkant av hver klubbkveld. Vi sender sms til foresattes nummer som oppgis i påmeldingsskjema.
  • Det sendes en e-post med påmeldingsbekreftelse til de adressene som oppgis i påmeldingen. Viktig! Ikke skriv mellomrom etter e-postadressen (skjer ved automatisk utfylling på mobil). Et mellomrom leses som et "ugyldig tegn" og registreringen går ikke gjennom.
  • Foreldre som krysser av for at de kan hjelpe til et par ganger i løpet av skoleåret, blir kontaktet med aktuell dato når arbeidsfordelingen er lagt.
  • Påmeldingen er åpen hele året - man kan melde seg på når som helst. Påmeldingen gjelder da de resterende klubbkveldene. Ikke meld deg på flere ganger i.l.a. skoleåret.
  • Det er viktig å gi beskjed (gjerne innen onsdagen i forkant av klubbkvelden) dersom man IKKE kommer på en klubbkveld. Dette fordi vi handler inn mat til det antall deltagere vi forventer at kommer. Vi ønsker ikke å bruke penger på mat som ikke spises, ei heller kaste mat.
  • Det er mulig å ha med seg en venn på Tween Time. Gi da beskjed på sms i forkant. Hvis vennen vil fortsette på Tween Time må han eller hun melde seg på.

Datoer og temaer for SKOLEÅRET 2016/2017 (m/ forbehold om endringer ved ansettelse av ny menighetspedagog):

Fredag 20.januar - tema ikke bestemt

(ingen klubbkveld i februar pga vinterferie)

Fredag 24.mars - Påske

Fredag 21.april - tema ikke bestemt*

Alle klubbkvelder er fra 18.00-20.30.
* Den siste klubbkvelden (enten 21.april eller 19.mai - avgjøres på et senere tidspunkt) blir også åpen for 5.klassinger.

Velkommen!!!