Vil du leie menighetssenteret?

Menighetssenteret egner seg godt til utleie for større selskap som bryllup, dåp og konfirmasjon, bursdager, foreningsmøter, m.m. Senteret har et velutstyrt og stort kjøkken, godt med garderobeplass, handicap-toalett med stellebord, lydanlegg, projektor, piano, keyboard, bord og stoler til 120 personer (+ seks barnestoler og to vippestoler). Det er også mulig å leie lillesalen nede til møter og mindre selskap, f.eks. barnebursdag.

Det vil etterhvert komme flere bilder fra menighetssenteret og mer praktisk  informasjon om priser og reglement.

Utleiepriser
Satsene for utleie er varierte og avhengig av hvilken sal, hvor lenge du skal leie og om du ønsker å ta lokalene i bruk lenge i forkant og/eller beholde dem i etterkant for opprydding. Gulver skal ikke vaskes etter endt leie, men opppvasken må vere tatt. Har du nærmere spørsmål - ta kontakt med oss.
Priser:
Stor sal inkl kjøkken: kr 2 000,-